Goede zichtbaarheid; óók overdag

Lange zomerse dagen. Heerlijk! Maar wel met felle zon en veel tegenlicht

“Zwaailichten en flitsers, die zijn toch vooral voor ’s nachts?” Dat is een veelgehoorde vraag bij onze dealer. Niets is minder waar! Juist overdag is goede zichtbaarheid van levensbelang. Veel zon, scherp licht, tegenlicht, ondergaande zon, zonnebril op, allemaal factoren die er voor zorgen dat signalering veelal te weinig attentie wekt en daardoor te laat gezien wordt. Met alle gevolgen van dien.

Bij Whelen wordt uiterste zorg besteed aan de ontwikkeling van signalering die ook overdag uitstekend zichtbaar is en hoge attentiewaarde heeft. De lenskappen en leds zijn zo ontwikkeld dat lichtopbrengst optimaal gebundeld wordt verstuurd naar de weggebruikers op straatniveau. Zo garandeert Whelen goede zichtbaarheid, ook in de zomermaanden met felle zon.

Werk aan de weg

Ook overdag

In de zomermaanden wordt er extra veel op, aan en langs de weg gewerkt. Dit om hinder voor het verkeer en daaruit volgende opstoppingen te voorkomen. Niet alleen ’s nachts, maar ook overdag. Zorg dat je overdag goed zichtbaar bent. Kies daarom alleen voor het beste: Whelen!

Geïnteresseerd?

Druk op onderstaande knop voor een overzicht van alle verkooppunten en neem direct contact op!

Waarom Whelen?

Als zichtbaarheid er écht toe doet…

Menig professional weet het al: als zichtbaarheid op de weg er écht toe doet, vertrouw dan op signalering van Whelen. Is het merk Whelen bij u nog onbekend, klik dan op onderstaande knop om te lezen waarom u voor Whelen moet kiezen.

Neem contact op

[salesforce form="1"]